Actief in Izegem

Sport en spel

City golf

City golf is een verfrissende variant van een toeristische rondleiding, waarbij beleven en optimaal genieten centraal staan. Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen.  De city golf-tour is voorzien van leuke verhalen over de bezienswaardigheden. Ontdek de geschiedenis van de stad en geniet van de aanstekelijke anekdotes.

Er zijn tours van 2u (6 holes) en 3u (9 holes) beschikbaar, al of niet met een pauze. Groepstarieven zijn al mogelijk vanaf 10 personen. Alle details lees je na op http://www.city-golf.be/CityGolfIzegem.html.

Escape room: The Game Post

De mysterieuze baron Gotham Steep, verdwenen gouden munten, een verdachte groepering die zichzelf “Het Collectief” noemt,… Spannende boel. Zet je grijze cellen aan het werk, hou je adrenaline onder controle en probeer te ontsnappen uit de volledig gerenoveerde kelders van het oude postgebouw. Je leest alle info over prijzen en reservaties op de website van The Game Post.

Speelpleinen

Hebben je belhamels zin om een middagje te ravotten? Geen betere plaats dan één van de Izegemse speelpleinen. Er zijn ook een aantal binnenspeelpleinen in private uitbating.

Zwemmen

In sportcentrum de Krekel vind je een indoor én een openluchtzwembad, compleet met glijbanen, speelelementen en een ligweide.

Skatepark

Beginner op de plank of al in staat tot halsbrekende touren? Op het openlucht-skatepark kun je al je kunstjes tonen. Vlak bij de jeugddienst en het JOC vind je het Izzepark. Dit werd aangelegd in oktober 2010 en heeft een aantal streetelementen, een mini en een stukje bowl. Izzepark is ook aanwezig op Facebook .

Sportcentrum de Krekel

Frisse neus halen? Wat joggen? Of een sportwedstrijd meepikken? Sportcentrum de Krekel is the place to be.