studio EdO

Section Header EdO voor, achter en tussen de schermen

Studio Eperon d'Or

De coronacrisis noopt ons tot enkele tijdelijke maatregelen voor een veilig bezoek aan Eperon d’Or .
Maar dat betekent niet dat jullie niet welkom zouden zijn, integendeel! De komende weken tonen we ons museum tonen zoals jullie het nog nooit gezien hebben. Medewerkers, vrijwilligers en gidsen zullen in korte, prikkelende filmpjes de werking van Eperon d’Or toelichten. En dat kan gaan over van alles: een favoriet collectiestuk, een bepaalde procedure van het museumwerk, een blik achter de schermen, een korte beschrijving van een historische figuur, enzovoort.

Teasen

Deze filmpjes zijn natuurlijk maar teasertjes. Daarom houden we de duur beperkt. En we zijn ook geen professionele videofirma, dus verwacht je niet aan cinematografische hoogstandjes. Eigenlijk willen we maar gewoon een vrijblijvende inkijk bieden in het museum. Wie dieper wil graven, verwelkomen we binnenkort weer met open armen in Eperon d’Or zelf.

16 filmpjes lang

Conservator Hilde Colpaert bijt op 6 mei de spits af met een inleidend filmpje (dat meteen ook iets langer is dan gewoonlijk). Elke zondag en woensdag komt er een nieuw filmpje bij. Vragen of opmerkingen zijn uiteraard steeds welkom op eperondor@izegem.be.