Mini en Maxi op sneakersafari

Section Header Krokuskriebels 2023

Mini en Maxi op sneakersafari

Mini en Maxi sluipen stilletjes het museum binnen. In een grote zaal ontdekken ze een hele grote schoendoos. Wat zit er in de doos? Wel honderden sneakers in alle kleuren en vormen! Zo’n speciale sneakers hebben ze nog nooit gezien. Dragen Mini en Maxi ook sneakers? En jij? Ga je mee op sneakersafari?

Mini & Maxi zijn 2 figuurtjes die elke krokusvakantie een nieuw avontuur beleven in Eperon d’Or, het museum van schoenen en borstels. Het is een specifiek en terugkerend aanbod voor families met kleine kinderen tot 6 jaar. Een voorleesboekje met leuke prenten vertelt telkens het verhaal van Mini en Maxi en dient tegelijk als wegwijzer doorheen het museum. Onderweg bespelen we met spelletjes en doe-opdrachtjes de verschillende zintuigen. In de activiteit zit ook een creatief (groot-)ouder-kind-knutselmomentje verwerkt.

Het centrale thema zijn deze keer Sneakers. In het museum loopt momenteel een grootse sneakertentoonstelling (Sneaker Gold). Met Mini en Maxi ontdek je allerlei bijzondere sneakers uit de tentoonstelling, maar kom je ook op andere plaatsen in het museum.


PRAKTISCH:

“Mini en Maxi op sneakersafari” gaat van start in de krokusvakantie 2023 maar blijft actief tijdens het hele Sneaker Gold-project (dus tot 14/09/2024). De reguliere tarieven zijn van toepassing.