ACTUEEL

SASK2021

Section Header Tijdelijke tentoonstelling

Creativiteit uit
SASK en Syntra West

Nog tot 12 september (OMD) loopt er in Eperon d’Or een tijdelijke tentoonstelling met werk van de studenten van de d’Academie van Sint-Niklaas en Syntra West Roeselare.

De etalage in de educatieve ruimte bevat schoenen die gecreëerd werden door de leerlingen van d’Academie van Sint-Niklaas, afdeling schoenontwerp. De leerlingen worden begeleid door Anne Poesen en Hans De Clercq. Tijdens hun opleiding focussen ze vooral op creativiteit en ontwerp. De eindwerken zijn dan ook dikwijls verrassende en uiterst kleurrijke stukken. Info: beeld.academiesintniklaas.be of mail@annepoesen.be

De foyer wordt ingenomen door leerlingen van de opleiding Designer van Schoenen en Handtassen van Syntra West Roeselare. Na deze opleiding zijn de studenten in staat schoenen en handtassen te ontwerpen, te styleren en te realiseren – het complete proces van A tot Z. Ze zoeken daarbij naar een evenwicht tussen comfort en creativiteit. Info op de website.

Etalerende leerlingen:

D’Academie, eerste jaar: Stathis Grigoriadis, Emma Boegborn, Heleen Jansens, Roxanne Lieckens, Jolien Vandenbossche.
D’Academie, tweede jaar: Astrid Van Kerckhoven, Joke Decoo, Oyundelger Mashbat.
D’Academie, derde jaar: Dempsey Pauwels, Veerle De Ceulener, Floor Hermes, Karin Maas, Iris Elskens.
D’Academie, vierde jaar: Lise De Smet, Fien Van Damme, Annelies Wouters.
D’Academie, specialisatiejaar: Amalia Arutyunian.

Syntra West: Dorien Plas, Saar Deleu (Saar), Bo Claeys (Atelier Bo), Herlinde Creyf (Herrys), Loulou Herman (Loulou), Yasmine Lefevre (Laposha Boutique).