Praktisch

Huren

Section Header

Huren

Wil je een netwerkmoment of een fotoshoot organiseren in de unieke Eperon d’Or-context? Dat is perfect mogelijk.

Verhuur Eperon d’Or

Een bedrijf kan de foyer + terras en/of de polyvalente ruimte van Eperon d’Or huren voor een netwerkmoment, steeds in combinatie met een museumbezoek. Deze regels zijn van toepassing:

  • Het gebruik van de foyer kost €120 (exclusief 21% btw) voor 2 uur. Als het netwerkmoment plaatsvindt buiten de werkuren van het personeel, moet er permanentie voorzien worden aan €15 (incl. BTW) per begonnen uur. Als het netwerkmoment plaatsvindt tijdens de werkuren, vervalt deze permanentievergoeding.
  • Het museumbezoek kost €6 per persoon en €50 voor de begeleiding door een gids (allebei incl. btw).
  • De organisator moet logischerwijs rekening houden met de museale omgeving.

Fotoshoot in Eperon d’Or

Een fotoshoot in Eperon d’Or kost €50 voor maximaal 3 uur. Elk daaropvolgend uur, kost per begonnen uur €15.

Als deze fotoshoot gebeurt buiten de werkuren, moet een museumvrijwilliger aangesteld worden die zolang als gevraagd aanwezig is in Eperon d’Or. Voor deze uren moet een vrijwilligersvergoeding betaald worden van €15 per begonnen uur. De vrijwilliger wordt aangesteld door het museumpersoneel en is op de hoogte van het reilen en zeilen van gebouw en museum.

Wie een shoot wil boeken, neemt daarvoor contact op met de dienst VES (ves@izegem.be of 051/33.73.03) en vult het evenementenformulier in.

Fotoshoot in Museum Stoom en Stroom

Een fotoshoot in het Museum voor Stoom en Stroom kost €50 plus €15 per begonnen uur.

Wie een shoot wil boeken, neemt daarvoor contact op met de dienst VES (ves@izegem.be of 051/33.73.03) en vult het evenementenformulier in.