Praktisch

Huren

Section Header

Huren

Wil je een netwerkmoment of een fotoshoot organiseren in de unieke Eperon d’Or-context? Dat is perfect mogelijk.

Verhuur Eperon d’Or

Een groep kan Eperon d’Or huren voor een netwerkmoment in combinatie met een museumbezoek.

Naast het toegangsgeld  (€4 per persoon) en de kostprijs voor de begeleiding door een gids (€40) wordt een huurgeld gevraagd van €120 voor 2 uur. Een museumvrijwilliger blijft tijdens deze periode aanwezig in het museum en ontvangt daarvoor nog eens €40. De organisator moet logischerwijs rekening houden met de museale omgeving.

Als het netwerkmoment plaatsvindt tijdens de werkuren, en er dus een permanentie van museumpersoneel is, vervalt de laatst genoemde €40.

Fotoshoot in Eperon d’Or en Museum Stoom en Stroom

Je kunt een fotoshoot aanvragen bij de dienst VES (ves@izegem.be of 051/33.33.03) en aan een kostprijs van €50 voor maximaal 3 uur. Elk daaropvolgend uur, kost per begonnen uur €15.

Als deze fotoshoot gebeurt buiten de werkuren, moet een museumvrijwilliger aangesteld worden die zolang als gevraagd aanwezig is in Eperon d’Or. Voor deze uren moet een vrijwilligersvergoeding betaald worden van €15 per begonnen uur. De vrijwilliger wordt aangesteld door het museumpersoneel en is op de hoogte van het reilen en zeilen van gebouw en museum.