Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning

Ondernemers uit Izegem kunnen rekenen op tal van organisaties en experten die hen kunnen helpen in het verder ontwikkelen van hun zaak.

 

Administratie, boekhouding, financiering, subsidies, opstartformaliteiten, subsidies, groei, professionalisering, innovatie, personeelsbeleid, stopzetting, overname, regelgeving, internationalisering,…

Actie voor starters

Doelgroep: West-Vlaamse startende ondernemer (tot 5 jaar opgestart)

Aanbod: de nodige knowhow via allerlei vormen van coaching, begeleiding, vorming …

en ook een netwerk aan huisvesting of werkpanden voor startende ondernemers.

VLAIO 

Agentschap Innoveren & Ondernemen is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. We stimuleren en ondersteunen innovatie en ondernemerschap en dragen bij aan een gunstig ondernemersklimaat.

PMV 

Ondernemerschap is cruciaal voor de toekomst van Vlaanderen. PMV geeft die Vlaamse toekomst mee vorm met aangepaste financieringsformules voor elk beloftevol ondernemersproject, van bij de prille start tot en met de groei en internationalisering.

PMV

SCV 

Leid jij een bedrijf of organisatie? Dan doe je duizend dingen tegelijk. Toch sta je er niet alleen voor. Vraag raad aan Senior Consultants Vlaanderen vzw. Dat zijn 130 experts op rust die hun tijd en ervaring inzetten voor jóúw bedrijf – onbezoldigd.

Expertise: organisatorisch, financieel en juridisch, administratief, sociaal en technisch. En voor zoveel meer.

 

SCV

Flanders Investment and Trade

Plannen om te exporteren vanuit Vlaanderen?

Je vindt bij ons

  • Wereldwijd netwerk van experten
  • Gratis informatie over uw exportmarkten
  • Subsidies en financieringsadvies
  • Zakenreizen, beursdeelnames en seminaries

WVI

Als verlengstuk van 54 West-Vlaamse gemeenten initieert, faciliteert en organiseert WVI intergemeentelijke samenwerking op diverse domeinen. We doen dit vanuit een ambitieuze en duurzame visie op de toekomst en trachten te anticiperen op nieuwe uitdagingen. Samen met en dicht bij onze gemeenten en regio’s.

 

In samenwerking met stadsbestuur Izegem:

  • Opstart uitbouw Bedrijventerreinmanagement
  • Opstart onderzoek nood en uitbouw Beveiliging vrachtwagenparking
  • Ontwikkeling Minverva autohandelszone

WVI

POM

De POM West-Vlaanderen is een verzelfstandigd agentschap dat het sociaaleconomisch beleid van de Provincie uitvoert. Met een concrete focus op de pijlers Ondernemerschap, Fabrieken voor de Toekomst, Transport & Logistiek en Arbeidsmarkt, zet de POM zich dagelijks in om de motor van de West-Vlaamse economie en zijn kmo’s op een hoger toerental te laten draaien.

 

POM

Unizo

De Unie van Zelfstandige Ondernemers, beter bekend als UNIZO, is een Belgische vereniging van ondernemers, kleine en middelgrote ondernemingen en vrije beroepen.

 

VOKA

Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen is een Vlaamse werkgeversorganisatie. Als netwerk van ondernemingen vertegenwoordigt het meer dan 18.000 ondernemingen en daarmee 65% van de toegevoegde waarde in Vlaanderen en 66% van de private werkgelegenheid. In totaal gaat het om meer dan 910.000 werknemers.

Lokale experten: boekhouders, fiscalisten, verzekeringsmakelaars, …

Deze vind je allemaal terug via de Economische kaart.