Feestweekend: één jaar Sneaker Gold

Section Header 28-29 oktober 2023

Feestweekend:
Eén jaar Sneaker Gold

We trapten het Sneaker Gold-project af in oktober van vorig jaar. Sindsdien hebben vele honderden sneakerfans al de weg gevonden naar Eperon d’Or. Ze kwamen zich vergapen aan de fantastische collectie sneakers in de expo, namen deel aan de workshops, kwamen skaten of naar een film kijken, enzovoort. Maar Sneaker Gold loopt nog tot 14 september 2024. We zijn dus amper aan de helft. Tijd voor een feestje!

Resellmarkt // zat. & zon.

Ben je nog op zoek naar een uniek paartje? Dan kun je gegarandeerd je slag slaan tijdens het feestweekend. Sneakerverkopers bieden het neusje van de zalm aan en eenheidsworst zit niet in het pakket.

Workshop sneaker customizen [VOLZET] // zat. vanaf 13u30

Maar de méést unieke sneakers, die maak je natuurlijk zelf. Op zaterdag geeft Tijs ‘Tazz Customs’ Van Impe een workshop sneaker customizen. Je brengt zelf een paar witte sneakers mee. Met behulp van de gouden raad van Tijs en een breed gamma aan Posca-verfstiften, maak je zelf de sneakers van je dromen.

Onthulling van de Eperon d’Or-sneakers // zat. om 16u

Tazz Customs en Duckxsneakerz sloegen de handen in elkaar en creëerden samen een uniek paar Eperon d’Or-sneakers. Tijdens het feestweekend gebeurt de grote onthulling. En wij zijn even benieuwd als u.

Toneel: Adidas vs Puma // vrij., zat. & zon.

Adolf en Rudi Dassler: twee broers, twee merken en een epische geschiedenis. Begeleid door getalenteerde jonge acteurs kom je oog in oog te staan met de gebroeders Dassler. Maak kennis met de mensen en gebeurtenissen die hun levens hebben gevormd. Reserveren en info via www.eperondor.be/adidasvspuma

Workshops kartonsneaker // zat. & zon.

Wie een béétje handig is, kan een eigen Nike Dunk maken in karton. De workshops zijn in de eerste plaats bedoeld voor jongere bezoekers, maar natuurlijk mag iedereen aanschuiven.

Bar, DJ, expo, sfeer en meer! // zat. & zon.

Eperon d’Or moet vooral een gezellige “hub” zijn voor sneakerliefhebbers. Daarom komt DJ Empire platen mixen en installeren we een pop-upbar. En de expo, die blijft natuurlijk de kern van de zaak.