Terug naar kalender

Kasteel Wallemote

Sint en de Pieten hebben de voorbije maanden héél wat tijd gehad om uit te rusten. Maar dat begon na een tijdje toch een beetje te vervelen. Daarom beslisten ze om alle ramen te poetsen, alle vloeren te schrobben en alle kasten en koffers eens goed op te ruimen. En weet je wat ze vonden ze in die kasten en koffers? Schoenen, schoenen en nog eens schoenen! Oude schoenen, versleten schoenen, vuile schoenen,… Kunnen ze die schoenen nog oppoetsen en opnieuw dragen? Kunnen ze sommige schoenen nog herstellen of moeten ze er afscheid van nemen? Een slimme Piet heeft een voorstel: “Kunnen we de schoenen niet gewoon meenemen naar ons kasteel in Izegem? Dáár kennen ze iets van schoenen, en dáár kunnen de kinderen ons misschien helpen?”
Hou zeker deze website en uw mailbox in het oog. We houden rekening met mogelijk veranderende voorschriften tegen de verspreiding van het coronavirus.

Van 9 november tot 4 december in kasteel Wallemote (Kokelarestraat 85). De activiteit duurt 2u. Keuze uit voormiddag (9u-11u) of namiddag (13u-15u).

Doelgroep: kleuter (2e & 3e jaar) en lager onderwijs (1e & 2e leerjaar) – max. 25 kinderen per groep – €50/groep