Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

  • Het groepstarief geldt enkel voor groepen die uit minimum 10 personen bestaan. Een groep bestaat uit maximum 20 personen.
  • De reservatie  is onder voorbehoud van de toegankelijkheid van de te bezoeken bezienswaardigheden en de beschikbaarheid van de gevraagde gidsen.
  • Het bezoek staat vast wanneer u het bevestigingsbewijs heeft ontvangen.
  • Het is nodig een gsm-nummer van de verantwoordelijke door te geven aan de dienst Toerisme. Zo kunnen we vanuit onze organisatie contact opnemen indien nodig.

Gids

De prestatie van een geboekte gids begint op het afgesproken uur. Als de groep vertraging oploopt, brengt de groep de dienst toerisme op de hoogte. Dit ten laatste een half uur voor de aanvang van het bezoek. In dit geval worden geen extra kosten aangerekend.
We rekenen een supplement van €15 per gids aan als de groep met  minimum 15 minuten vertraging aankomt zonder verwittigen en toch een volledige rondleiding wenst.
Zonder verwittiging wacht de gids maximum 1/2 uur. Daarna vervalt het bezoek, maar worden alle kosten aangerekend (toegangsgeld, gidsenvergoedingen en supplement).

Annuleringen

1. U kunt uw bezoek gratis annuleren tot 7 dagen voor de bezoeksdatum.
2. U moet het juiste aantal deelnemers  bevestigen 7 dagen voor de bezoeksdatum.
3. Vanaf 7 dagen voor de bezoeksdatum, kunt u niet meer kosteloos annuleren. U moet dan het minimum verschuldigde bedrag van een groep (= 10 bezoekers) en de kosten van een gidsbeurt betalen.

4. In geval van reservatie verbindt de klant zich ertoe het exact aantal gasten uiterlijk 7 dagen voor de aanvang van het evenement door te geven. Dit aantal zal in geen geval nog verminderd kunnen worden. Indien er minder gasten deelnemen dan het vermelde aantal, zal het gereserveerde aantal aangerekend worden. Indien het aantal gasten groter is dan het gereserveerde aantal zullen deze extra aangerekend worden.

 

Betaling

De afrekening gebeurt op de dag zelf met bancontact of via factuur.

Bezoekers in meer worden aangerekend. Het aantal bezoekers kan het groepsmaximum per gids niet overschrijden. Wat betreft bezoekers in min: zie annuleringsvoorwaarden.