verjaardagskleuren

Section Header #colorourcollections
#museumathome

Kleur je een verjaardagsfeest!

Bij de pakken neerzitten omdat corona in het land is, dat zou niets voor Eperon d’Or zijn. En we hopen van u hetzelfde. 🙂

Daarom nodigen we alle lagere-schoolkinderen graag uit voor een ouderwetse kleurwedstrijd! De regels zijn simpel:

  • Hiernaast vind je een reeks tekeningen. Kies er één (of meerdere!) uit die je leuk vindt en klik erop. De afbeelding opent zich in een nieuw scherm. Dan ga je met je muis op de tekening staan, je klikt met je rechtermuisknop en je kiest “afbeelding opslaan als”.
  • Daarna print je de opgeslagen afbeelding af.
  • …en je gaat aan de slag met kleurpotloden, verf, stiften, glitters en alles waarmee je denkt te kunnen scoren.
  • Tenslotte maak je een foto van je kunstwerk en je mailt die door naar eperondor@izegem.be. Graag ook nog even de leeftijd van de artiest meegeven.

Inzenden kan tot 3 mei. Wij plaatsen alle tekeningen in een apart foto-album op onze Facebookpagina. De winnaar van de tekening die op 10 mei 2020 het grootste aantal vind-ik-leuks heeft, wint een uniek verjaardagsfeest in Eperon d’Or (compleet met pannenkoeken, chocomelk en een heleboel verrassingen) voor zichzelf en 10 vriendjes en vriendinnetjes! Spreekt voor zich: als je toevallig zou verjaren terwijl de corona-maatregelen nog van kracht zijn, stellen we je feest gewoon uit totdat alles weer 100% veilig is.

Doen!